Εστιατόριο Ποσειδών στο Καμάρι - Logo Εικόνες από τη Σαντορίνη  
 

Εστιατόρια στη Σαντορίνη

Εστιατόριο Ποσειδών στο Καμάρι

Το Εστιατόριο Ποσειδών είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα εστιατόρια στη Σαντορίνη. Το Εστιατόριο Ποσειδών βρίσκεται στο χωριό Καμάρι της Σαντορίνης, δίπλα στη διάσημη "Μαύρη Παραλία", σε μια μαγευτική τοποθεσία στον κεντρικό πεζόδρομο του χωριού. Στο εστιατόρι Ποσειδών μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, το γεύμα ή το βραδυνό σας με θέα την υπέροχη "Μαύρη Παραλία" επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες παραδοσιακές ελληνικές συνταγές που φτιάχνουμε για εσάς. Η εξαιρετική και προσεγμένη ποιότητα του φαγητού και η καταπληκτική θέα θα κάνουν το Εστοατόριο Ποσειδών το αγαπημένο σας εστιατόριο στη Σαντορίνη!

 
 

Το Εστιατόριο Ποσειδών στο Καμάρι λειτουργεί από το Μάιο ως το τέλος Οκτωβρίου. Το έμπειρο προσωπικό του εστιατορίου είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει περίπου 100 άτομα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το Εστιατόριο Ποσειδών μπορεί να αναλάβε όλες της λεπτομέρειες της γαμήλιας δεξίωσής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με γαμήλιες δεξιώσεις πατήστε εδώ.

Απο τη στιγμή που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005, το Εστιατόριο Ποσειδών στο Καμάρι προσφέρει στους επισκέπτες του προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε ένα ρομαντικό και φιλόξενο περιβάλλον και αυτο το έχει κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στη Σαντορίνη. Επισκεφτείτε μας και ανακαλύψτε το μόνοι σας!

 
 

Εστιατόρια στη Σαντορίνη - Εστιατόριο Ποσειδών στο Καμάρι - All rights reserved (2006-2010)
Αρχική|Τοποθεσία|Photo Gallery|Επικοινωνία|Προσφορές|Χρήσιμες Συνδέσεις
Hosted by NetDynamics